skip to Main Content
0341 36 15 02 info@kiekeboeputten.nl

Kiekeboe bso:
de gezelligste afsluiting van je schooldag!

Bij de buitenschoolse opvang (bso) van Kiekeboe voelen alle kinderen van 4-13 jaar zich thuis! Een vast team van enthousiaste pedagogisch medewerkers staat elke dag klaar om de kinderen na schooltijd op te halen en op te vangen op één van onze locaties.

De bso van Kiekeboe… dat is:

  • ontspanning na een (lange) schooldag
  • gezellig samen wat (gezonds) eten en drinken en ondertussen de schooldag met elkaar doornemen
  • spelen en plezier hebben in een vertrouwde en fijne omgeving
  • verrassende activiteiten en gezellige uitstapjes
  • een veilige en huiselijke sfeer
  • elke week sportles van JongPutten

Elke dag iets nieuws beleven

Het mooie van onze bso’s is het enorme aanbod aan activiteiten. Lekker lezen, een spel spelen, knutselen, koken, bakken, op de PlayStation, voetballen of buitenspelen … het kan allemaal! Onze medewerkers nemen de tijd voor ieder kind en spelen in op verschillen in leeftijd en interesse.

Deelname aan georganiseerde activiteiten is altijd geheel vrijblijvend. Ook in de vakanties bieden wij – vaak in overleg met de kinderen – een gevarieerd en uitdagend programma aan met een thema, waarin voor ieder kind iets leuks, creatiefs of sportiefs te vinden is. Zo maken wij iedere dag onvergetelijk.

Locaties

Kiekeboe heeft twee bso-locaties. Hokus Pokus is gevestigd aan de Boekweitstraat en is iedere dag geopend. Bso De Driehoek, aan de Kelnarijstraat, is geopend op maandag, dinsdag en donderdag. Onze buitenschoolse opvang is voor alle kinderen van de basisscholen in Putten. Wij halen uw kind(eren) op van school.

Voorschoolse opvang

Wilt u uw kind vóór schooltijd brengen? Dat kan! Van 7.30 tot 8.30 uur biedt Kiekeboe voorschoolse opvang (vso) aan op de locatie aan de Boekweitstraat, groep HokusPokus. Wij bieden opvang aan voor kinderen van alle basisscholen van Putten.

Een goede start

Wij beginnen de dag goed: er is tijd om even te spelen en te ontspannen. De schooldag gaat zo rustig en gezellig van start. Onze pedagogisch medewerkers zorgen ervoor dat de kinderen op tijd in hun klas kunnen zijn en brengen hen met de bus of lopend naar school.

Tussenschoolse opvang

Kiekeboe maakt van overblijven een feest! Want wij vinden dat tussenschoolse opvang (tso) een plek moeten zijn waar kinderen graag en met plezier naartoe gaan, waar zij zich thuis voelen en het naar hun zin hebben. Samen maken wij er een gezellig en ontspannen overblijfmoment van.

Samen eten…

Kinderen worden opgevangen door een pedagogisch medewerker van Kiekeboe, die de opvang coördineert, en enkele enthousiaste vrijwilligers. Wij zetten zoveel mogelijk dezelfde overblijfkrachten op een groep in en plaatsen klasgenootjes bij elkaar. Zo hebben de kinderen vertrouwde en bekende gezichten om zich heen. Gezond eetgedrag moedigen wij aan.

Samen spelen…

Na het eten gaan wij (buiten) spelen. Dagelijks bieden wij een sport- of spelactiviteit aan, zodat kinderen zich lekker kunnen bewegen.

Vakantiebso

Bij de vakantiebso van Kiekeboe voelen alle kinderen van 4 tot 13 jaar zich thuis. Elke vakantiedag weer is er bij ons van alles te beleven. Het is een feest om in de vakantie naar Kiekeboe te gaan!

Elke vakantiedag is een belevenis

Modderfeest, cupcakes bakken, proefjes doen, voetbaltoernooi, groentesoep maken met groente uit de moestuin, vliegeren, strandjutten, spoorzoeken in het indianenbos en nog veel meer!

Tijdens de schoolvakanties organiseren wij de leukste uitstapjes en activiteiten, binnen een van tevoren vastgesteld thema. Onze pedagogisch medewerkers nemen de tijd voor ieder kind en spelen in op verschillen in leeftijd en interesse. Deelname aan georganiseerde activiteiten is altijd geheel vrijblijvend. Dagelijks bieden wij – vaak in overleg met de kinderen – een gevarieerd programma aan, waarin voor ieder kind iets uitdagends, creatiefs of sportiefs te vinden is. Zo maken wij iedere vakantiedag onvergetelijk.

Locatie

Vakantieopvang vindt plaats bij Hokus Pokus, onze bso-locatie aan de Boekweitstraat en is iedere vakantiedag geopend van 7.30 uur tot 18.30 uur. U kunt vakantieopvang per dagdeel afnemen.

Happy Halloween

Happy Halloween

Benieuwd wat we in de herfstvakantie gaan doen bij de Kiekeboe vakantiebso? Bekijk dan de activiteitenfolder!

Klik!
Back To Top