St. Kinderopvang Kiekeboe Putten

Stichting Kinderopvang Kiekeboe
Boekweitstraat 20
3882 GN Putten

spelen... leren... groeien...

Sporten en zwemmen!

Sporten op dinsdag

Kiekeboe biedt op de dinsdagen, tijdens de schoolweken sport activiteiten aan op de BSO. De opvang vindt de hele middag plaats op beide BSO locaties. We kunnen daar zowel buiten als binnen sporten. De kern van het sporten op de  BSO is, kinderen in beweging brengen. Op de BSO wordt een mix van sport & spel activiteiten aangeboden. Naast de kinderen gericht kennis te laten maken met verschillende sporten is er ook aandacht voor allerlei spellen (zoals verstoppertje, tikkertje, estafette en trefbal). Wij willen de kinderen op een ongedwongen manier een plezierige en sportieve middag bezorgen.

Tijdens de verschillende schoolvakanties worden de kinderen van de verschillende BSO-locaties samengevoegd. We bieden dan een gecombineerd programma (diverse activiteiten, waaronder sporten) aan. U betaalt de gewone BSO-prijs.

Klik hier om je aan te melden!

Zwemmen op donderdag

Kiekeboe biedt op de donderdag tijdens de schoolweken zwemlessen aan. De opvang vindt plaats op onze BSO locatie De Driehoek. De kinderen worden uit school opgehaald en krijgen hier eerst drinken en fruit, daarna gaan ze met de bus naar Bosbad Putten. Daar gaan alle kinderen tegelijk een uurtje (16.30 -17.30 uur) zwemmen. Om een diploma te halen of om gewoon leuke zwemactiviteiten te volgen (bijvoorbeeld snorkelen, kleiduiken, waterpolo). Om 17.45 uur gaat de hele groep gezamenlijk eten. Dit betreft een gezonde warme maaltijd. Na 18.00 uur kunnen de kinderen worden opgehaald. Ouders kunnen altijd bij de zwemles komen kijken. Ouders mogen ook wel een keer mee-eten met de groep. Tijdens de verschillende schoolvakanties zijn er geen zwemlessen.

U betaalt naast de gewone BSO-prijs een toeslag voor de zwemlessen en de warme maaltijd.

Klik hier om je aan te melden!