St. Kinderopvang Kiekeboe Putten

Stichting Kinderopvang Kiekeboe
Boekweitstraat 20
3882 GN Putten

spelen... leren... groeien...

Dagopvang

Voor kinderen van ongeveer 2 maanden tot 4 jaar heeft Kiekeboe op alle werkdagen dagopvang in verschillende groepen. Indien gewenst kunt u uw kind per dagdeel (alleen 's ochtends of alleen 's middags) bij ons onderbrengen. Wij verwelkomen uw kind met zorg en liefde.

Advies

Kiekeboe adviseert ouders om minimaal één dag per week af te nemen. Kleine kinderen zullen zich sneller veilig en vertrouwd voelen wanneer er regelmaat in het bezoek zit. De kinderen wennen daardoor sneller en zullen ook eerder deel gaan uitmaken van de groep en het groepsproces.

Kiekeboe heeft twee groepen dagopvang:

  • Ratjetoe (verticale groep): 2 maanden tot 4 jaar
  • Poespas (verticale groep): 2 maanden tot 4 jaar

Vast team

Elke groep heeft een vast team zodat de kinderen opgroeien binnen een stabiele leefomgeving waarin pedagogisch medewerkers en kinderen elkaar goed kennen. Bij overgang van de ene naar de andere groep is er vooraf altijd overleg met de ouders. 

Vaste mentor

Elk kind heeft een vaste pedagogisch medewerkster als mentor. De mentor licht de ouders in als de overgang naar een andere groep van het kind aanstaande is. Ze geeft de wenmomenten door en geeft aan wie de nieuwe mentor wordt.

Vakkundig personeel

De medewerkers zijn gekwalificeerd voor het werken in de kinderopvang. Teamleden werken zoveel mogelijk op vaste dagdelen zodat kinderen en pedagogisch medewerkers een goede band met elkaar kunnen ontwikkelen. Bij ziekte of vrije dagen van personeel wordt een beroep gedaan op een aantal vaste invalmedewerkers. Ook zij hebben de vereiste opleiding.