St. Kinderopvang Kiekeboe Putten

Stichting Kinderopvang Kiekeboe
Boekweitstraat 20
3882 GN Putten

spelen... leren... groeien...

Contracten & tarieven

Bij Kiekeboe kunt u kiezen voor een vast, flexibel of incidenteel opvangcontract.

Vast contract

Met een vast contract komt uw kind elke week op dezelfde dag(en) naar de kinderopvang. Wij adviseren om minimaal 1 dag (of 2 dagdelen) af te nemen. U heeft de keuze uit een contract voor 48 of 52 weken.

Flexibel contract

Met een flexibel contract spreekt u af dat uw kind een aantal dagen in de maand naar de opvang gaat. De minimale afname is 1 dagdeel per week, dat is omgerekend naar een maand 26 uur. De te gebruiken dagdelen kunnen wisselen afhankelijk van wanneer de ouders moeten werken. Minimaal een maand van tevoren moeten wij het rooster hebben om de opvang te kunnen garanderen. Een verzoek op kortere termijn kan niet gegarandeerd worden. Flexdagen hebben een toeslag van 10 procent op de uurprijs van een vast contract voor 52 weken. Er vindt op de minimaal in rekening gebrachte 26 uur geen restitutie plaats. Ingeplande dagen kunnen tot 48 uur voor aanvang kosteloos geannuleerd worden.

Incidenteel contract

Met een incidenteel contract komt uw kind alleen naar de opvang als het nodig is. Voor dit contract kunnen wij echter geen plaatsingsgarantie afgeven. Betaling van de incidentele opvang geschiedt achteraf door middel van automatische incasso.

Opvang mogelijk vanaf 06.30 uur

Standaard begint Kiekeboe om 07.30 uur. Echter, het is mogelijk om al om 06.30 uur opvang af te nemen. Wanneer u dat wenst, kunt u dat bij ons aangegeven.

Tarieven

In de Wet Kinderopvang is geregeld dat de overheid meebetaalt aan de kosten van kinderopvang. Bovendien zijn alle werkgevers verplicht (dat gebeurt automatisch) om via de belastingdienst mee te betalen aan de kosten van de kinderopvang. De bruto uurprijs is dus niet de uurprijs die u zelf betaalt. Zelf betaalt u de netto prijs. Deze is afhankelijk van de hoogte van uw belastbaar inkomen en is veel minder dan de bruto prijs. 

Voor een compleet overzicht met maand- en jaarbedragen ga naar kosten.