St. Kinderopvang Kiekeboe Putten

Stichting Kinderopvang Kiekeboe
Boekweitstraat 20
3882 GN Putten

spelen... leren... groeien...

BSO De Driehoek

Warme ontvangst

Onze nieuwste BSO groep bevindt zich op de locatie Kelnarijstraat in samenwerking met de Gabriëlschool. Naast de Gabriëlschool heeft de BSO een gezellige groep gecreeerd en de kinderen kunnen zo uit school gezellig naar hun groep toe komen. De kleinste worden door de groeps leidster opgehaald bij de juf of meester. In de groepsruimte staat de tafel met eten en drinken al klaar. Dat komt goed uit, want ze hebben meestal echt wel trek in iets. De kinderen schuiven aan en onder het eten & drinken wordt er gebabbeld met elkaar en met de leidster(s). Hoe was de dag? Wat heb je gedaan? Was het leuk, saai, stoer? Wat vind je straks leuk om te doen!

Vrij spelen

Na het tafelmoment kunnen de kinderen gaan genieten van hun vrije tijd. Ze mogen buitenspelen, voetballen, een spelletje doen of knutselen. De meeste kinderen weten wel wat ze willen gaan doen. De kinderen die het (nog) niet weten, kunnen meedoen met de activiteit die we aanbieden.

Leuke activiteiten

Elke middag wordt er door ons een leuke activiteit aangeboden. Iedereen die wil, mag er aan meedoen. Op onze maandelijkse activiteitenkalender staat vermeld welke activiteiten we in die maand aanbieden. Dat kan variëren van koken, bakken, sport en spel tot knutselen of een andere creatieve bezigheid. De tijd vliegt om zodat de kinderen vaak verrast worden als ze worden opgehaald.

Gezellige ruimte

De kinderen voelen zich thuis in de groepsruimte. Er is een bouwhoek, een poppenhoek en een leeshoek. De groep is net gestart en heeft een gezellige uitstraling en doordat het lokaal naast de speelplaats van de dagopvang van Kiekeboe is hebben de kinderen ook nog de mogelijkheid om een babbeltje te maken met een eventueel jonger broertje of zusje.

Buitenterrein

Het buitenterrein is groot en voorzien van meerdere speeltoestellen voor kleinere en grotere kinderen. Er is een schuurtje en daarin staat het buitenmateriaal zoals karren, fietsen, scheppen en emmers.

Tradities

We vieren feestdagen als Sinterklaas, Kerstmis, Pasen, Vader- en Moederdag, maar nog belangrijker is de verjaardag van het kind zelf. De jarige staat in het centrum van de belangstelling, er wordt gezongen en hij ofzij krijgt een klein cadeautje.